Jan 30, 2013

BSP oh BSP

Hari ini (30 Jan 2013) kali ke-4 menjalani ujian BSP ni, ujian ke?ujian la kut hentam jelah. Satgi kul 3.30pm kena g ambil untuk kali ke-3 hari ini pastu last kul 9.00pm. Penat tired semua ada, sejak bulan November 2012 BSP BSP BSP nanti 8 Feb 2013 ni kena buat kt Hosp Putrajaya plak SEBAB? bacaan x seimbang and dorg suspek alat rosak xtau la. Hosp xyah buat dh kt klinik tapi klinik plak cakap kena buat sebab jauh sgt tarikh ambil darah untuk BSP so yang pening pesakit la. Pe2 pun ikut jelah yang penting bayi sihat.

So untuk para ibu kat luar sana esp mengandung jagalah pemakanan penat tau kalu dalam mengandung ni kena GDM. checkup 2 minggu sekali dari 27 minggu lagi....

Jan 18, 2013

8 Months Preggy...

Lamanya x update blog, maklumla bukan kaki blog nipun kena paksa abang br la nak tulis and update. Sedar x sedar dh masuk 32 minggu dh, tinggal 8 minggu lagi tp kalu ikut sebelum ni awal 10 hari so dlm6 minggu lebih g lah... Berdebar, takut happy semua ada even dh kali kedua tp excited sama je cam nk smbt anak first. Jantina????  Maa 7 bulan doktor scan, x nmpk jelas Dktr ckp mayb gegirl myb boboy x sure so let it be....bila masuk 32 minggu hubby ajak g scan, Dktr ckp boboy tp AGAIN x sure huhuhu sb x nmpk sgt 'bird' baby dh besar....Conclusionnya, tunggu jelah baby keluar x kisah Boy ke Girl ke yang penting sihat walafiat Alhamdulillah. Nama dh standby both gender and its fully my hubby suggestion, nama pun olright simple ada ciri2 tersendiri makna pun ada juga.

Asyraf Darwisy aka Awis aka Abang Awis excited nak jumpa baby. Abih selimut dia gulung jadi cam baby kena bedung hehehe tgu dh keluar harap x jeles. Tahun ni dh masuk 3 tahun, rs mcm x percaya dh besar panjang rupanya anak papa mummy ni....

2010







 

May 2, 2012

Interesting web for birthday, wedding, graduations gift....

Pengintip VVIP

Realtime Globe

Displays the visitor locations and recent hits live and in realtime
Daisypath Next Aniversary Ticker Lilypie First Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers lb3m.lilypie.com/TikiBlogger.php/7qIE

>Leave Your Message Here<




ShoutMix chat widget